• slide-2
  • slide-5
  • slide-4
  • slide-1
  • slide-3

Circusdirectrice Charlotte Tops presenteert vol trots haar mooie circus. Maar wacht eens even... wat is dat? Er zit een gat in het decor! Wie heeft dat gedaan?? En hoe moet het nu verder?

Een grappige en verrassende marionettenvoorstelling met veel interactie voor de hele familie.

Deze voorstelling is een kleinere versie van Circus Topsy, speciaal gemaakt voor kinderfeestjes thuis. Ze heeft een andere verhaallijn, maar wel dezelfde artiesten: Pepermunt het wonderpaard, Poekie de poes, Tallulah theepot en Pip de clown.

Regie: George Isherwood
Spel begeleiding: Lisette van Gemert

meneer piep kat

 

meneer piep pop

 

meneer piep muis
 
meneer piep muizenkop
 
Fotos: Janet de Jong

Facebook

 
 

Nieuws

01/11/2017 Goed nieuws! Het AJTC (Amsterdams Jeugd Theater Collectief waarin ik zit) heeft 2 nieuwe speelplekken: House of Watt, een mooi nieuw cafe in Amsterdam oost met een ruimte voor kinderevenementen, en de Boomspijker, een buurthuis in Amsterdam centrum met een mooi theaterzaal. De voorstellingen vinden plaats op zondag ochtenden. Op 12 november is er bij House of Watt een mini theaterfestival als aftrap, kijk voor de programma op: House of watt events.  Bij de Boomspijker speel ik als eerste op 14 januari 2018 met mijn nieuwe voorstelling De Kraai en de Boskabouter (2 t/m jaar).

 25/06/2017 Samen met vier collega jeugdtheatergezelschappen, ben ik bezig met het voorbereiden van: Het Vrije Vogel festival.

Van 24 juli t/m 28 julivindt dit buiten-kindertheaterfestival plaats rondom Buurthuis de Havelaar en Kinderboerderij De Zimmerhoeve , Schimmmelstraat  44 1053 TH Amsterdam.

Er is vijf dagen heel veel te doen voor alle vrije vogels tussen de 2 en de 12 jaar!

Kijk op de website voor alle informatie: http://www.vrijevogelfestival.nl/  en zet alvast in jullie agendas!